Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Genel amacı insanoğluın binayı pert kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi kızılır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoğunlukla metal yahut ahşap Yangın Kapısı malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın katı dizi yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama şeşna allıkınması kolaylaşır ve daha zait zarar vermesi önlenir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli kişi evetşıyor ise yangın kapısı gidiş tarafüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolay ve hariçya selim açılmalıdır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uygun uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Report this wiki page